Одна столова ложка олії може замінити будь-які ліки! – Думка і спосіб використання
Учасники процедури кажуть, що це напрочуд допомагає покращити самопочуття. Ви можете забути про будь-які ліки після першого курсу. Масло сприяє повному очищенню та омолодженню органів і систем!
Переваги олії
Відомо, що саме на пустий шлунок організм найкраще засвоює всі корисні речовини. А рослинних олій, незалежно від їх виду, особливо розповсюдженні.
Масло допомагає запустити діяльність печінки та жовчного міхура. Завдяки виведенню жовчі їжа, яку ви їсте згодом, максимально засвоюється. Організм продовжує переробляти жир протягом дня.
Переваги не закінчуються поліпшенням обміну речовин і всмоктуванням вітамінів. Масло обмотується навколо стінок шлунка, зменшуючи почуття голоду. Тому процедура користується особливою популярністю у тих, хто хоче схуднути.
Як пити олію
Масло потрібно приймати суворо на порожній шлунок. Не можна навіть пити воду заздалегідь.
Пийте не більше 1 столової ложки олії і ви отримаєте потужний ефект. Початківцям в перші 2 тижні вживання досить і 1 чайної ложки.
Можна поснідати через 30 хвилин після випиття олії.
Тривалість курсу становить від 1 до 2 місяців, після чого обов’язково робіть перерву в 30 днів.
Властивості олії
Кожне з рослинних масел має унікальні властивості. Ви повинні вирішити, який вибрати!
- Соняшникова олія є найдоступнішим і популярним. Джерело вітамінів Е і А. Для лікування підходить тільки нерафінована олія.
- Олія з виноградних кісточок є чемпіоном у ненасичених жирних кислотах, покращує обмін ліпідів та знижує поганий холестерин.
- Олія насіння амаранту містить лінолеву кислоту, потужний засіб для спалювання жиру та антиоксидант.
- Кокосове масло найкраще на смак і має бактерицидну дію. Сприяє повному засвоєнню поживних речовин з їжі.
- Касторове масло ефективне у боротьбі з хронічним запором. Допомагає виводити токсини і слиз з кишечника. Важливо не перевищувати дозу.
- Олія обліпихи позитивно впливає на слизові стравоходу і шлунка. Перевірений засіб проти гастриту та виразкової хвороби.
- Олія шипшина очищає і оновлює клітини печінки, стимулює діяльність жовчі. Продукт прискорює метаболізм і сприяє схудненню.
- Кукурудзяна олія оновлює і зміцнює клітинні мембрани, діє як антиоксидант.
- Кунжутна олія знижує поганий холестерин в крові, очищає і зміцнює стінки судин. Виступає як профілактика атеросклерозу та інсульту.
- Оливкова олія ефективна при гіпертонії та інших серцево-судинних захворюваннях. Позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт, допомагає виводити токсини.
- Льняна олія має потужну проти старіння та антиоксидантну дію. Починає і прискорює процес схуднення.
Це важливо! Їстівна олія швидко впливає на організм. Тому масло не слід застосовувати пацієнтам із жовчнокам’яною хворобою, дисфункцією підшлункової залози, панкреатитом, ерозивним гастритом та виразкою шлунка без попередньої медичної консультації.
У вищеописаних випадках дієтологи радять доповнювати салати, легкі супи та каші тим чи іншим маслом.