Бабка зі свіжого сиру

Бабка зі свіжого сиру

Інгредієнти

Розраховано на 4 порції

  • Домашній сир 500 г.
  • варена картопля 1-2 шт.
  • яйця 4 шт.
  • цукор 150 г.
  • ванілін
  • цедра лимону
  • цукрова пудра або варення для подачі

Рецепт з книги Дарії Цвек ” У будні і свята” 1992р.

Бабка зі свіжого сиру
Жовтки розтерти з цукром, ваніліном, церою лимона на пухку масу.

Сир розтерти і

збити білки та


разом з натертою картоплею додати до жовтків.

все гарно перемішати.

Дно форми вистелити пергаментом промащеним та посипати сухарями. Викласти тісто у форму і випікати в нагрітій духовці до 200С — 45 хв. Холодну бабку викласти на тарілку присипати пудрою або полити варенням.




Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: