Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні

Завжди готую млинці за своїм, перевіреним роками рецептом. А тут вирішила трохи урізноманітнити не начинку, а саме тісто. Додавши до нього і новий смак, і аромат. Люблю експериментувати, не завжди звичайно вдало, але цього разу експеримент вдався.

Млинці виходять тоненькі, смачні, ароматні, гарні.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст.л
  • Сіль – дрібка
  • Молоко – 300 мл.
  • Борошно – 250 г.
  • Лимон – 1 шт.
  • Кип’яток – 150-200 мл.
  • Соняшникова олія в тісто – 1 ст.л.

Приготування:

  1. Два яйця збиваю з цукром та дрібкою солі. Цукор додаю на свій смак, ми любимо солодке, тож кладу 2 ст.л.
  2. Потім вливаю молоко, можна холодне з холодильника.Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні
  3. А тепер, власне родзинка. А точніше лимон.
  4. Знімаю цедру одного лимона, додаю в тісто і ще з половинки лимона вичавлюю сік, приблизно 2 ст.л., також додаю. До речі, лимон можна спробувати замінити апельсином, напевно буде ще смачніше.Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні
  5. А тепер далі за рецептом всипаю борошно. Добре розмішую, щоб не було грудок.Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні
  6. Вливаю кип’яток приблизно 150-200 мл. Починайте із 150 мл, а потім доводьте тісто до потрібної консистенції. Але, як показав досвід, більше 200 мл кип’ятку не потрібно.Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні
  7. І не забуваємо про олію, її обов’язково додаємо в тісто, буквально 1 столову ложку.Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні
  8. Даємо тісту постояти 5 хвилин і можна випікати. Млинці з родзинкою: ніжні, еластичні та дуже смачні

Спробуйте приготувати, млинці виходять дуже смачні, лимон дає невелику кислинку та приємний післясмак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: