Паста з яйцем, помідорами і горіхами, яка тане у роті

  • Цей рецепт настільки хороший, що приготована страва з'їдається за секунди.
Паста з яйцем, помідорами і горіхами, яка тане у роті

Що можна приготувати швидше, ніж макарони? Тільки яйце і соус для нашої пасти. Час, витрачений на приготування цієї страви, обчислюється хвилинами, а що ще потрібно для швидкої вечері в будній день.

Інгредієнти:

    • Коротка паста – 180 г
    • Середні помідори – 5 шт.
    • Яйце – 1 шт.
    • Пармезан – 30 г
    • Жменя волоських горіхів
    • Жменя маслин без кісточок
    • Базилік – 3-4 листочка
    • Часник – 1 зубчик
    • Оливкова олія – 3 ст. ложки
    • Сіль, мелений чорний перець

Приготування:

Зваріть яйце круто. Поставте у холодну воду, очистіть і остудіть. Крупно порубайте.

Помідори покладіть в миску і залийте окропом, залиште на 2 хвилини. Потім обдайте холодною водою, зніміть шкірку. Видаліть насіння і наріжте м’якоть кубиками. Крупно наріжте маслини. Волоські горіхи покладіть в ступку і потовчіть. Пармезан покладіть в чашу блендера і порубаєйе у велику крихту.

Розігрійте у сковороді оливкову олію. Роздушіть ножем зубчик часнику, очистіть і додайте в сковороду. Коли часник підрум’яниться і з’явиться аромат, видаліть його, він більше не знадобиться. Додайте в сковороду помідори і маслини і готуйте соус 7-10 хвилин, він повинен проваритися і загуснути. Поперчіть соус за смаком.

Разом з тим закип’ятіть в каструлі воду, посоліть і зваріть пасту згідно інструкції на упаковці.

Коли паста буде готова, додайте в соус горіхи і пармезан, перемішайте і готуйте 3 хвилини. Відкиньте пасту на друшляк і перекладіть її в соус. Додайте яйце і листочки базиліка, перемішайте і відразу ж подавайте до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: