Дуже смачні фаршировані перці

  • Фантастичний смак!
Дуже смачні фаршировані перці

Секрет дуже смачних фаршированих перців — в піджарці. Чим більше овочів в ній, тим смачнішою і ароматнішою вийде страва.

Інгредієнти:

    • фарш м’ясний — 500 грамів. Краще брати змішаний фарш: яловичина зі свининою.
    • цибуля ріпчаста — дві шт.
    • перець болгарський — десять або дванадцять штук. Кількість перців залежить від їх розмірів
    • рис білий відварений — 150 грамів
    • морква — 1-2 шт.
    • сіль, перець за смаком,
    • олія соняшникова.

Приготування фаршированих перців:

    • Якщо ви готуєте влітку або восени, болгарські перці можна купити в магазині. На зиму перці можна заморозити. Взимку потрібно дістати перці з морозилки і розморозити під струменем холодної води.
    • Цибулю очистити і подрібнити ножем. Поставити сковороду на вогонь і розігріти рослинне масло. Викласти цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору. Зняти сковороду з вогню. Потім додати відварений рис. М’ясний фарш посолити і поперчити і відправити у ту ж сковорідку. Все ретельно перемішати.
    • Якщо болгарські перці вже підтанули, наповнити їх підготовленою начинкою.
    • Тепер можна зайнятися піджаркою, в якій будуть тушкуватися перці. Овочів для піджарки шкодувати не треба.
    • Моркву почистити і натерти на крупній тертці.
    • Другу цибулину почистити і нарізати дрібною соломкою звичайним ножем або натерти на тертці.
    • Поставити сковороду на вогонь, розігріти рослинну олію, викласти цибулю з морквою і обсмажити їх до золотистого кольору.
    • Перці можна готувати в глибокій сковороді, каструлі або у великому сотейнику.
    • Отже, викласти готову піджарку на дно ємності. На піджарку викласти фаршировані перці.
    • Додати підсоленої води таким чином, щоб вона покрила 2/3 висоти овочів. Поставити ємність з продуктами на вогонь і почекати, поки вода закипить. Потім зменшити вогонь до малого і закрити кришкою. Тушкувати фаршировані перці приблизно сорок хвилин. Ч
    • Готові перці виходять запашні, ситні і дуже смачні.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: