М’який та ніжний торт з печива. Готувати дуже просто, і випікати нічого не потрібно
від Denzhyttya
27 Квітня, 2020
Неймовірно смачний, м’який та ніжний торт з печива, стане прикрасою святкового столу. Готувати його дуже просто, а головне нічого випікати не потрібно. Крем можна використовувати будь-який, навіть просто збиті вершки або сметану з цукром.
Інгредієнти:
- Печиво 0,5 кг.;
- Банани 3 шт.;
- Ківі 5 шт.;
- Молоко 700 мл;
- Цукор пісок 150 гр.;
- Курячі яйця 2 шт.;
- Борошно пшеничне 3 ст. л.;
- Вершкове масло 200 гр.;
- Вершки 33% 30 мл.;
- Шоколад 50 гр.
Спосіб приготування:
- В каструлі змішайте 500 мл молока, цукор, яйця, борошно та поставте на маленький вогонь.
- Постійно мішаючи готуйте масу до загустіння, а потім зніміть та дайте охолонути.
- М’яке вершкове масло збийте до побіління, з’єднайте з заварною основою та збийте до однорідної пишної маси.
- Фрукти очистьте та поріжте кружечками.
- Форму застеліть харчовою плівкою.
- Печиво вмочуйте в молоко та викладіть шар у форму.
- Змастіть кремом, викладіть шар фруктів, а зверху печиво й так до кінця.
- Загорніть торт плівкою та поставте в холодильник на 2 години.
- Залийте шоколад гарячими вершками та перемішайте до однорідності.
- Вийміть торт з форми, полийте глазур’ю та поставте в холод на пів години.
Приємного апетиту!
Джерело:
facedobra.com