Швидкі в’ялені помідори

Шанувальники італійської кухні знають, що в’ялені помідори надають страві незабутній смаковий відтінок. Начебто нічого хитромудрого, але без них не обійтися. Як смачно виходять піца і салат, якщо додати туди цей інгредієнт. Навіть звичайний гарячий бутерброд з сиром і в’яленими помідорами – це вже маленький кулінарний витвір мистецтва!

Часто господині не хочуть готувати в’ялені помідори в домашніх умовах, тому що це займає багато часу і сил. Заморська страва здається складною і  потребує великого кулінарного досвіду. Але, як виявилося, все з точністю до навпаки. Розповідаю, як приготувати в’ялені помідори в мікрохвильовці!

в'ялені помідори

Інгредієнти:

  • помідор 500 г
  • сушений базилік 1 ч. л.
  • часниковий порошок 1 ч. л.
  • цукор 0,5 ч. л.
  • сіль 0,5 ч. Л.
  • оливкова олія 100 мл

Приготування:

  1. Промийте помідори і витріть їх насухо. Розріжте плоди на великі часточки.нарізані часточками помідори
  2. Перекладіть томати на тарілку, присипте сіллю і цукром, збризніть оливковою олією. Поставте тарілку в мікрохвильову піч на 8 хвилин при максимальній потужності.сіль
  3. Злийте рідину, в окрему ємність, а потім відправте помідори в мікрохвильовку ще на 7 хвилин.помідори в мікрохвильовці
  4. Дайте помідорам охолонути, приправте їх сушеним базиліком і часниковим порошком.
  5. Змішайте злитий з томатів сік з оливковою олією і полийте в’ялені помідори.готові в'ялені помідори

Для приготування в’ялених помідорів в домашніх умовах в мікрохвильовці бажано використовувати м’ясисті і соковиті плоди. Можна навіть робити заготовки на зиму – продукт зберігається в холодильнику до року. Для експерименту зі смаком спробуйте приправити томати італійськими травами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: