Піца на кефірному тісті

Піца на кефірному тісті

Цей рецепт пропонує один з найшвидших способів приготування піци. Ніяких тобі замішувань, вичікувань, поки тісто підійде. Тут усе простіше: розмішав, виклав у форму, додав усе, що є в холодильнику, засипав тертим сиром – і в духовку.

Інгредієнти

    • 0,5 літра жирного кефіру
    • 450 грамів борошна
    • 0,5 чайної ложки соди
    • сіль
    • сосиски, ковбаса, шинка – до смаку
    • 200 грамів свіжих печериць
    • 1 штука болгарського перцю
    • 1 помідор
    • 1 цибулина
    • зелень
    • по 3 столові ложки майонезу та кетчупу
    • 100 грамів твердого сиру.

Приготування

    • Для тіста змішати соду з кефіром і трохи зачекати, щоб її згасити. Через хвилин 15 кефір влити у борошно, посолити і ретельно розмішати. Тісто має бути не рідке.
    • Викласти його на змащену олією форму і мокрими руками розтягнути по всій площі.
    • Тепер змішати кетчуп з майонезом і цю суміш обережно за допомогою ложки нанести на тісто.
    • Зверху викласти порізану ковбасу, гриби, болгарський перець, помідор, цибулю, зелень.
    • Засипати тертим сиром.
    • Запікати близько 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: