Абрикосовий пиріг: рецепти, які ти захочеш повторити (фото)
від Denzhyttya
2 Червня, 2020
- Дивись, як приготувати смачний пиріг з абрикосами: рецепти на будь-який смак
З абрикосів можна приготувати безліч різних смачних страв, і ось прийшла черга пирогів. Яскравий фрукт можна додавати майже в будь-яку випічку: бісквітну, сирну – на вибір.
Абрикосово-мигдальний пиріг
Для коржа
- Борошно – 150 г.
- Мигдальна пудра (мелений мигдаль) – 150 г.
- Цукор – 100 г.
- Вершкове масло – 150 г.
- Яйця – 2 шт.
Крем:
- Вершкове масло – 200 г.
- Мигдальна пудра – 200 г.
- Яйця – 6 шт.
- Цукрова пудра – 100 г.
- Абрикоси – 300 г.
Приготування:
- Щоб зробити мигдальну пудру самим, додати трохи крупного цукру разом з горіхами.
- Перемішати м’яке масло з цукром, додати яйця і борошно. Перемішати.
- Для крему змішати м’яке масло з цукром за допомогою міксера, додати туди мигдальну пудру і вбити яйця по одному на невеликій швидкості.
- Абрикоси розрізати навпіл.
- Тісто викласти у форму, розподілити руками. Покласти абрикоси.
- Залити кремом і випікати приблизно півгодини при температурі 180 градусах. Перевірити готовність зубочисткою.
Бісквітний пиріг з абрикосами
Інгредієнти:
- Борошно – 200 г.
- Яйця – 2 шт.
- Вершкове масло – 120 г.
- Абрикоси – 12 шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Цукор – 150 г.
- Сіль – на кінчику ножа
- Ванільний цукор – 1 ст. л.
- Цукрова пудра для прикраси
Приготування:
- Збити м’яке вершкове масло з цукром до консистенції сметани.
- Додати по одному яйця, добре збиваючи кожен раз.
- Ввести просіяне борошно разом з сіллю і замісити тісто.
- Тісто викласти у форму і розрівняти.
- Абрикоси розрізати на половинки і видалить кісточки. Покласти на тісто і посипати сахармо за бажанням.
- Запікати при 180 градусах 40 хвилин.
- Готовий пиріг прикрасити цукровою пудрою.
Пиріг з сиром і абрикосами
Інгредієнти:
- Борошно – 250 г.
- Вершкове масло – 150 г.
- Цукор – 100 г.
- Яйця – 3 шт.
- Розпушувач – 2 ч. л.
Начинка:
- Сир – 600 г.
- Цукор – 150 г.
- Яйця – 3 шт.
- Жирні вершки – 200 мл.
- Крохмаль – 50 г.
- Ванільний цукор – 2 ч. Л.
- Абрикоси – 250 г.
Приготування:
- Розтерти масло з цукром, додати яйця і перемішати.
- Додати просіяне борошно і розпушувач, замісити тісто.
- Викласти тісто у форму, розрівняти, зробити бортики.
- Викласти абрикоси на тісто.
- Протерти сир через сито. Додати яйця і перемішати.
- Додати крохмаль і перемішати.
- Збити вершки з ванільним і звичайним цукром.
- Вилити в сирну масу, перемішати.
- Викласти сирну суміш на тісто.
- Поставити в духовку і випікати 50 хвилин при температурі 180 градусів.
- Остудити і нарізати.
Смачного!
Джерело:
tochka.net
Позначки