Ніжний та смачний десерт: рецепт простенький та легкий, а смак дивовижний

Пишний, повітряний, як хмара бісквіт і ароматний крем з приємним ніжним смаком. Ідеально підходить як для буденного так і для святкового чаювання

70f629cc23b10cfa40289c83cf14da78

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Цукор – неповна склянка
  • Яйце куряче – 6 шт
  • Борошно – 1,5 скл.
  • Ванільний цукор -1 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Вершкове масло 82,5% – 180 гр
  • Згущене молоко – 180 гр
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.

Просочення:

  • Тепла вода – 125 мл
  • Цукор – 1 ч. л.

15bc71476861669d110d3a1f9edca224

Приготування:

  1. У мисці для замісу тіста з’єднати яйця, сіль, цукор, ванільний цукор.34ddcb3098e3fae7a813caac92ea9909
  2. На максимальній швидкості збити яєчну масу до збільшення обсягу.
    6cd250499288fd22585ad96c648ff178
  3. Борошно змішати з розпушувачем.792109901ed234a920c1172cb572787b
  4. У два прийоми просіяти у збиту масу.
    d723cb57209bdb2322036e7bc41037ee
  5. Акуратно перемішати тісто.
    2ed73c3c5353dab39d63b171b2e547e4
  6. На деко, застелене пергаментним папером, перекласти готове тісто і розрівняти.
    d7778cb3892d8c12c9537163d6ba7801
  7. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів – 15 хв.
    7e95deacf0505f6c67eb726df49fac0c
  8. З остиглого бісквіта зняти пергаментний папір.
    56f196184939912d787c8903641da659
  9. Формою, діаметром 7 см видавити кружечки.
    ba8307500a38579795ca1a7950913091
  10. Обрізки, за допомогою блендера, подрібнити в крихту.
    bb9d122d4404d1c5f22f6569e6f69073
  11. М’яке вершкове масло збити до пишності, додати ванільний цукор.
    5effc3aafbe4c77f5063cbfab19cd0d6
  12. Не перестаючи збивати, порціями, вливати згущене молоко, кімнатної температури.
    06df3f8912dc16ca5a798b5321f5eac1
  13. Готовий крем акуратно перемішати.
    798d996d9c0b702b09242ebd021fdec3
  14. Половинки просочити сиропом і з’єднати кремом.
    82d9c407c100adef2559fead85d57300
  15. Змастити боки кремом.
    d01133dcedd198eeb6291ecdd73217b2
  16. Змастити верхівку кремом.
    94f1bc42d33e4ebb25bbfa7504797e64
  17. Перекласти в крихту.
    3373cb3fb40159a98cc312cae674d503
  18. Змастити дно кремом.
    c60855b3b2ed1a444178e869a7d3de13
  19. Обваляти в крихті.
    2ed0ca8b7ec4eec296c53433bc35ee6a
  20. Залишити на 2 години, при кімнатній температурі, просочитися.
    056bd4df10ba83f19c3265b85e24e6d8

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: