Полуничний лимонад
від Denzhyttya
16 Червня, 2020
Замість м’яти можна використати мелісу, кілька гілочок розмарину або тим’яну, особливо лимонного.
- 500 грам свіжої або мороженої полуниці
- 150 грам цукру
- 500 мл води
- Сік 1-го лимона
- 1 пучок мяти
2) Протерти ягоди через сито.
3) У сотейник помістити воду та цукор. Довести до кипіння та добре перемішати, щоб розчинився цукор, додати м’яту, зняти з вогню й залишити до повного вистигання.
4) У глечику змішати до смаку м’ятний сироп, протерті полуниці, лід та газовану або просто мінеральну охолоджену воду.
Решту протертих ягід та м’ятного сиропу зберігати в холодильнику до 3-х днів.
Смачного!
Джерело:
picantecooking.com