Полуничний лимонад

ПОЛУНИЧНИЙ ЛИМОНАД
Все насправді дуже просто. А приготування зручне тим, що як і холодні чаї, складається з концентратів, які можна приготувати наперед і змішати напій коли він потрібен.

Замість м’яти можна використати мелісу, кілька гілочок розмарину або тим’яну, особливо лимонного.

Полуничний лимонад

Інгредієнти

  • 500 грам свіжої або мороженої полуниці
  • 150 грам цукру
  • 500 мл води
  • Сік 1-го лимона
  • 1 пучок мяти
Час приготування: 15 хвилин
Приготування
1) Полуниці збити з лимонним соком в блендері до однорідності.

Полуничний лимонад

2) Протерти ягоди через сито.

Полуничний лимонад

3) У сотейник помістити воду та цукор. Довести до кипіння та добре перемішати, щоб розчинився цукор, додати м’яту, зняти з вогню й залишити до повного вистигання.

Полуничний лимонад

4) У глечику змішати до смаку м’ятний сироп, протерті полуниці, лід та газовану або просто мінеральну охолоджену воду.

Полуничний лимонад

Решту протертих ягід та м’ятного сиропу зберігати в холодильнику до 3-х днів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: