Печені гарбузові оладки: рецепт приготування в духовці
від Denzhyttya
14 Вересня, 2019
Оладки з гарбуза – це рецепт в скарбничку всіх господинь. Це дуже смачна страва, яке, поза всякими сумнівами, порадує ваших домашніх.
Складові:
- Гарбуз – 400 г
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 1 ст. л.
- Борошно – 1,5 склянки
- Натуральний йогурт – 2 ст. л.
- Сода – дрібка
- Олія
Спосіб приготування:
- Деко застелити папером і змастити тонким шаром рослинного масла.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Натерти гарбуз на тертці, злити зайвий сік.
- Додати до гарбуза яйця, йогурт, борошно, цукор і соду. Перемішати. Тісто має по консистенції нагадувати густу сметану.
- Викласти оладки ложкою на деко на деякій відстані один від одного.
- Запікати в духовці 15 хвилин. Потім перевернути оладки і залишити в духовці ще на 10 хвилин.
- Подавати до столу зі сметаною.