РЕЦЕПТ “Рафаелло” по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю
від Denzhyttya
13 Листопада, 2019
Інгредієнти:
- Мигдаль – 100 г
- Кокосова стружка – 125 г
- Згущене молоко – 200 г
- Вершкове масло – 130 г
- Ванілін – на кінчику ножа
Рецепт Рафаелло – домашній варіант
1. Для початку змішайте вершкове масло зі згущеним молоком. Щоб це було простіше зробити, масло має бути кімнатної температури. Я для зручності користуюся міксером.
Додаємо кокосову стружку і ванілін, знову перемішуємо. Ставимо в холодильник на 1 годину, щоб маса схопилася.
2. У цей час беремо мигдаль. Обдаємо його окропом, після цього знімаємо з нього шкірку.
3. Дістаємо масу з холодильника, формуємо з неї невеликі кульки, всередину кожної кульки кладемо по 1 горішку, потім обвалюємо їх в кокосовій стружці.