Апетитні котлети з нуту і булгуру

  • Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного блюда, яке сподобається абсолютно всім.
Апетитні котлети з нуту і булгуру

Нут — корисний, смачний і дуже ситний. У поєднанні з булгуром і овочами: не залишить байдужим нікого. Такою смакотою зможе порадувати своїх рідних будь-яка господиня, оскільки зробити їх зовсім не складно. На ніч нут треба замочити у воді. Але якщо ви не хочете витрачати на це час, то можете використовувати консервований нут, що теж дуже смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

    • 70 гр сухого булгуру або 200 гр відвареного
    • 100 гр сухого нуту або 230 гр відвареного
    • 1 морква
    • 1 цибуля
    • 2 зубчики часнику
    • 2 столові ложки вівсяної муки
    • сіль і спеції за смаком

Починаємо процес:

    1. У першу чергу попередньо замочуємо на ніч нут. Вранці відправляємо його варитися до готовності. Потім відкидаємо на друшляк.
    2. Після чого промиваємо булгур і відварюємо його.
    3. Тепер очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її.
    4. Чистимо моркву і ріжемо великими шматочками. Також очищаємо часник.
    5. Після чого відправляємо в чашу блендера підготовлений нут, моркву і часник. Подрібнюємо все до однорідної маси (можна замість блендера подрібнити у м’ясорубці).
    6. Потім об’єднуємо з булгуром і цибулею. Добре перемішуємо. Додаємо спеції.
    7. Тепер формуємо невеликі котлетки і кожну з них обвалюємо у панірувальних сухарях.
    8. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і відправляємо в неї заготовки обсмажуватися з усіх боків до золотистої скоринки.
    9. До столу подаємо теплими.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: