Грецький соус до салатів і м’яса. Готуйте це чудо, не пошкодуєте
від Denzhyttya
5 Жовтня, 2020
Цей грецький соус справжня класика. Подавайте з шашликами, лавашем, хрустким хлібом або теплою пітою.
Це та родзинка, яка робить страви особливо смачними!
Інгредієнти:
- Оливкова олія – 100 мл.
- Зубочок часнику – 1 шт
- Лимонний сік – 1/4 склянки
- Сушений орегано – 1 чайна ложка
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Чорний перець – за смаком
Рецепт приготування
- У банку складаємо роздавлений зубочок часнику.
- Додаємо сіль, орегано, мелений перець за смаком, оливкову олію, лимонний сік.
- Накриваємо кришкою.
- Гарненько перемішуємо інгредієнти в банці і ставимо в холодильник.
- Прекрасно пасує в якості заправки до салатів , а також у поєднанні з м”ясом .
Спробуйте! Смачного!
Джерело:
likecooking.ru