Грецький соус до салатів і м’яса. Готуйте це чудо, не пошкодуєте

Грецький соус до салатів і м'яса. Готуйте це чудо, не пошкодуєте

Цей грецький соус справжня класика. Подавайте з шашликами, лавашем, хрустким хлібом або теплою пітою.

Це та родзинка, яка робить страви особливо смачними!

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – ​​100 мл.
  • Зубочок часнику – 1 шт
  • Лимонний сік – 1/4 склянки
  • Сушений орегано – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Чорний перець – за смаком

Рецепт приготування

  1. У банку складаємо роздавлений зубочок часнику.
  2. Додаємо сіль, орегано, мелений перець за смаком, оливкову олію, лимонний сік.
  3. Накриваємо кришкою.
  4. Гарненько перемішуємо  інгредієнти в банці і ставимо в холодильник.
  5. Прекрасно пасує  в якості заправки до салатів , а також у поєднанні з м”ясом .

Спробуйте! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: