Хочеш здивувати гостей? Приготуй салат-загадку. Смачний, незвичайний, але вгадати його складові важко

  • Спробувавши такий, кожному захочеться взяти його рецепт.
Хочеш здивувати гостей? Приготуй салат-загадку. Смачний, незвичайний, але вгадати його складові важко

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 200 г відвареного або запеченого курячого філе
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 3 свіжих огірків
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. крохмалю
  • 3 ст. л. майонезу
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Збий яйця з сіллю і перцем. Продовжуючи збивати міксером, поступово додавати крохмаль і борошно. Має вийти однорідне рідке тісто.
  2. З отриманої маси спечи млинці на сковорідці. Для обжарювання можеш використовувати рослинну олію: соняшникову або оливкову. Стопку млинців згорни в рулет. Потім наріж його на тонкі шматочки товщиною кілька міліметрів. Так, щоб вийшла тонка довга локшина.
  3. Одну цибулину наріж тонкими півкільцями і обсмаж на сковороді до золотистого кольору.
  4. Огірки наріж тонкими смужками уздовж. Куряче м’ясо або відвари, або запечи в духовці рукаві. А потім наріж на маленькі шматочки або розбери руками на волокна.
  5. Змішай всі інгредієнти: нарізані млинці, куряче м’ясо, свіжі огірки, остиглу обсмажену цибулю. Заправ все майонезом і ретельно, але акуратно перемішай. Виклади миску гіркою.

Салат «Загадка» для гостей також може готуватися з солоних або маринованих огірків, замість свіжих. Тобто він буде доступний цілий рік. Ще більше його модифікувати можна, додавши консервовану кукурудзу і посипавши зверху зеленню.

Салат «Загадка» з яєчними млинцями може подаватися в будь-якому вигляді. В цьому його оригінальність. Наприклад, замість того, щоб нарізати млинці локшиною, можна згорнути їх конвертами, а інші інгредієнти покласти всередину в якості начинки. Або ж нарізати їх у вигляді широких смужок, спіраллю, трикутниками.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: