Хрусткі вафельні трубочки зі згущеним молоком на сковорідці

  • Якщо вам захотілося згадати дитинство, то цей рецепт точно для вас!
Хрусткі вафельні трубочки зі згущеним молоком на сковорідці

Дуже смачні та хрусткі трубочки — це смак, родом з дитинства. Начинку можна робити будь-яку, на ваш розсуд. Але ці трубочки просто неймовірні з начинкою зі згущеного молока. Рецепт доступний і швидкий, але найголовніше, що не потрібно мати вафельницю для приготування тонких вафель.

Думаємо, багато господинь захочуть побалувати своїх домочадців такою смачною домашньою випічкою.

Інгредієнти:

    • Борошно — 200 г
    • Яйця — 3 шт.
    • Масло вершкове — 100 г
    • Цукор — 150 г
    • Молоко — 100 мл
    • Ванільний цукор — 0,5 ч. ложки
    • Сіль — щіпка
    • Варена згущене молоко

Приготування:

    1. В яйця додаємо цукор і збиваємо в білу і пишну піну.
    2. Потім вливаємо розтоплене вершкове масло і молоко. Додаємо ванільний цукор і щіпку солі.
    3. Збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
    4. Потім додаємо просіяне борошно і гарненько перемішуємо до однорідності.
    5. Намазуємо тісто тонким шаром на розігріту сковороду і обсмажуємо кілька секунд.
    6. Потім швидко перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
    7. Відразу знімаємо зі сковороди і в гарячому вигляді звертаємо в трубочку і остуджуємо.
    8. Начиняємо вафлі згущеним молоком або кремом за допомогою кондитерського мішка або обрізавши кінчик харчового пакета.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: