“Монастирська хата” за новим рецептом: смачний рецепт без випічки

  • Це дуже смачно і просто!
"Монастирська хата" за новим рецептом: смачний рецепт без випічки

Печиво Савоярді — це основа для багатьох, навіть найдорожчих десертів. Пропонуємо смачний рецепт торта “Монастирська хата”.

Інгредієнти для основи:

    • печиво Савоярді — 30 шт.

Для крему:

    • сир м’який — 400 г;
    • сметана — 300 г;
    • пудра цукрова — 6 ст. л;
    • ванільний цукор — 4 ч. л;
    • масло вершкове — 120 г.

Для просочення:

    • вишневе варення або інше, кислувате — 100 г;
    • вода — 200 г.

Обсипати торт можна тертим гірким шоколадом.

Процес приготування:

    1. М’яке вершкове масло змішуємо з пудрою, ванільним цукром і збиваємо до розчинення цукру.
    2. З’єднуємо сир зі сметаною і збиваємо.
    3. Змішуємо збите масло і сирну масу і збиваємо до пишноти.
    4. Варення змішуємо з водою.
    5. Вмочуємо печиво в отриману рідину і викладаємо шарами, змащуючи спочатку варенням, зверху викладаємо крем. Торт формуємо як зазвичай “Монастирську хату”.
    6. Готовий десерт прикрашаємо тертим шоколадом.

Порада: вишню можна замінити смородиною, журавлиною. Також ви можете взяти не варення, а ягоди, свіжі або заморожені, зваривши їх у цукрі і процідивши. Алкоголь додайте за бажанням, можна обійтися і без нього. Печиво можна також замінити вушками з листового тіста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: