Найкраща італійська піца А-ля Пепероні та подвійний сир

  • Для приготування правильної начинки необхідний сир Моцарела, салямі.
Найкраща італійська піца А-ля Пепероні та подвійний сир

Інгредієнти для піци:

  • Сир Моцарела — 200 г
  • Ковбаса (салямі) — 250 г
  • Помідор — 1-2 шт
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Перець болгарський — 1/2 шт
  • Майонез (легкий) — 2-3 ст. л
  • Майоран (сушений)
  • зелень

Тісто:

  • Кефір — 0,5 л
  • Дріжджі — 2 ч. л. (Розвести в 1/2 скл. теплої підсолодженої води (1 ч. л. цукру))
  • Олія — 1/2 скл.
  • Борошно — щоб було м’яке тісто.

Приготування:

  1. Тісто розрівнюємо за формою руками… дуже тонко!!!
  2. Цього тіста вистачить на 2-3 піци в залежності від діаметра форми.
  3. Змащуємо майонезом.
  4. Посипаємо сушеним майораном.
  5. Сир тремо на тертці.
  6. Після майонезу і майорану наносимо товстенний шар сиру…
  7. Ріжемо часточками помідор та салямі.
  8. Викладаємо салямі, цибулю та помідори. Дуже важливо, щоб помідор був поверх цибулі.
  9. Посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем.
  10. Потім друга порція сиру.
  11. Випікаємо в розігрітій духовці 25-30 хвилин.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: