Найкраща італійська піца А-ля Пепероні та подвійний сир
від Denzhyttya
18 Лютого, 2020
- Для приготування правильної начинки необхідний сир Моцарела, салямі.
Інгредієнти для піци:
- Сир Моцарела — 200 г
- Ковбаса (салямі) — 250 г
- Помідор — 1-2 шт
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Перець болгарський — 1/2 шт
- Майонез (легкий) — 2-3 ст. л
- Майоран (сушений)
- зелень
Тісто:
- Кефір — 0,5 л
- Дріжджі — 2 ч. л. (Розвести в 1/2 скл. теплої підсолодженої води (1 ч. л. цукру))
- Олія — 1/2 скл.
- Борошно — щоб було м’яке тісто.
Приготування:
- Тісто розрівнюємо за формою руками… дуже тонко!!!
- Цього тіста вистачить на 2-3 піци в залежності від діаметра форми.
- Змащуємо майонезом.
- Посипаємо сушеним майораном.
- Сир тремо на тертці.
- Після майонезу і майорану наносимо товстенний шар сиру…
- Ріжемо часточками помідор та салямі.
- Викладаємо салямі, цибулю та помідори. Дуже важливо, щоб помідор був поверх цибулі.
- Посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем.
- Потім друга порція сиру.
- Випікаємо в розігрітій духовці 25-30 хвилин.
Приємного апетиту!
Позначки