Неймовірно смачні баклажанові рулетики з пікантною начинкою

Неймовірно смачні баклажанові рулетики з пікантною начинкою

Незрівнянна сезонна закуска, від якої всі будуть у захваті!

Готуються ці рулетики дуже швидко і просто, а з’їдаються ще швидше… відірватися від них просто неможливо! Смачні і в теплому, і в холодному вигляді, але, як на мене холодні вони просто незрівнянні! Пригощайтесь на здоров’я!

Інгредієнти:

  • 2-3 довгих баклажани
  • 2 ріпчасті цибулини
  • 1 велика морквина
  • 1 солодкий червоний перець
  • 2 середні помідори
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, цукор, оцет (винний або яблучний) за смаком
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

Баклажани вимити, зрізати кінчики і плодоніжку. Нарізати упоперек на тонкі пластини завтовшки 3-4 мм, посипати сіллю і залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Тим часом приготувати начинку.

Для цього цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву потерти на крупній тертці, перець порізати тонкою соломкою, помідори тонкими скибочками.

У сковороді розігріти трохи рослинного масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати моркву, обсмажити кілька хвилин і викласти перець, а ще через кілька хвилин помідори. Тушкувати все разом до готовності овочів. Зняти з вогню.

До готових овочів додати часник, пропущений через прес, оцет, сіль і цукор за смаком. Перемішати.

Баклажани промити під проточною водою і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.

На кожну пластинку баклажана викласти ложку начинки і скрутити в рулетик.

Все! Можна пригощатися і насолоджуватися!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: