Ніжний десерт: рулет з яблучним повидлом

  • Це проста і не дорога випічка, яка принесе задоволення кожному!

Інгрідієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 3 ст. л.
  • борошно – 3 ст. л.
  • повидло – 300 гр.

Приготування:

Розділити жовтки і білки. Білки збити до стійких піків, поступово підсипаючи цукор. Збиваємо, поки весь цукор не розчиниться.

Потім додаємо жовтки і на самій низькій швидкості міксера злегка перемішуємо до однорідного стану. Можна вводити жовтки по одному, перемішуючи вінчиком в ручну.

Тепер просіюємо борошно прямо в миску і перемішуємо до однорідного стану.

Тісто викладаємо на деко, застелене пергаментом, розрівнюємо і випікаємо бісквіт 10 хвилин при 220 С, але залежить від духовки.

Бісквіт відразу викладаємо полотенце знімаємо папір просочуємо сиропом і змазуємо повидлом. Все, тепер бісквіт буде м’яким.

Щільно згортаємо рулет Зверху прикрашаємо за бажанням, краї обрізаємо. Даємо просочитися.

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: