Олів’є з курячою грудкою: смачно і корисно
від Denzhyttya
19 Лютого, 2020
- Смачна альтернатива класичному рецепту!
Впевнені, всідуже люблять загальновідомий салат Олів’є, причому і на свята і просто так..
Інгредієнти для Олів’є з курячою грудкою:
- куряче філе — 200-300 р
- картопля — 2 шт
- морква — 1-2 шт
- яйця курячі — 2 шт
- зелений горошок — 1 бан.
- сметана— 100 г
- огірки солоні або свіжі— 2 шт
- зелень (петрушка, кріп, цибуля)
- сіль і перець (за смаком, якщо потрібно)
Приготування:
- Відварюємо до готовності курячу грудку, не забуваючи знімати з бульйону піну (бульйон потім теж у справу можна пустити!).
- Відварюємо овочі та яйця. О студжуємо і чистимо.
- У глибоку ємність (в якій потім буде зручно все це перемішати) нарізаємо кубиками картоплю, моркву, яйця, солоні огірки, куряче філе. Додаємо рубану зелень, зелений горошок, сметану. Все як слід перемішуємо.
- Викладаємо в салатницю, або в порційні креманки, або на тарілку, прикрашаємо.
Приємного апетиту!
Джерело:
ukr.media