Олів’є з курячою грудкою: смачно і корисно

  • Смачна альтернатива класичному рецепту!
Олів'є з курячою грудкою: смачно і корисно

Впевнені, всідуже люблять загальновідомий салат Олів’є, причому і на свята і просто так..

Інгредієнти для Олів’є з курячою грудкою:

  • куряче філе — 200-300 р
  • картопля — 2 шт
  • морква — 1-2 шт
  • яйця курячі — 2 шт
  • зелений горошок — 1 бан.
  • сметана— 100 г
  • огірки солоні або свіжі— 2 шт
  • зелень (петрушка, кріп, цибуля)
  • сіль і перець (за смаком, якщо потрібно)

Приготування:

  • Відварюємо до готовності курячу грудку, не забуваючи знімати з бульйону піну (бульйон потім теж у справу можна пустити!).
  • Відварюємо овочі та яйця. О студжуємо і чистимо.
  • У глибоку ємність (в якій потім буде зручно все це перемішати) нарізаємо кубиками картоплю, моркву, яйця, солоні огірки, куряче філе. Додаємо рубану зелень, зелений горошок, сметану. Все як слід перемішуємо.
  • Викладаємо в салатницю, або в порційні креманки, або на тарілку, прикрашаємо.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: