Приголомшливі мариновані курячі сердечка на шпажках в духовці

Приголомшливі мариновані курячі сердечка на шпажках в духовці

Ви можете такий шашличок приготувати на пікніку або для звичайної сімейної вечері. У курячих сердечках міститься багато білка, і вони вважаються дієтичним продуктом. Маринади і соуси для курячих сердець можна міняти на свій розсуд, таким чином у вас буде получатися страва з новими смаковими якостями.

Порада: вибирайте насичено-червоні сердечка, колір яких нагадує кров. Якщо у сердець бурий або синюватий відтінок, то вони не свіжі і їх могли кілька разів розморозити і заморозити.

Інгредієнти, які потрібно взяти:

  • Серця курячі – пів кіло;
  • Цибуля ріпчаста – одна штука;
  • Соєвий соус – три ст. л .;
  • Мед – одна ст. л .;
  • Оцет – п’ять мл;
  • Сіль, перець на ваш смак.

Починаємо готувати:

  1. Для початку серця потрібно помити і зрізати з них жилки.
  2. Цибулю натираємо або подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з усіма іншими інгредієнтами. Солимо і перчимо маринад на свій смак.
  3. Опускаємо сердечка в приготовлену суміш і поміщаємо на 60 хвилин в холодильну камеру, накривши плівкою.
  4. Беремо дерев’яні шпажки, опускаємо їх в воду і залишаємо на 30 хвилин. Потім нанизуємо сердечка на шпажки.
  5. Включаємо духовку на 180 ° після того, як вона нагріється викладаємо шашличок на решітку, яку перед цим потрібно змастити олією. Готуємо півгодини. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: