Шоколадна ковбаска з кокосовою начинкою “Баунті” — не десерт, а райська насолода

  • Страва сподобається всім ласунам.
Шоколадна ковбаска з кокосовою начинкою "Баунті" — не десерт, а райська насолода

Шоколадна ковбаса — смакота неймовірна. А ось готується вона досить просто. Ковбаску можна готувати дітям, подавати до святкового столу або гостям, які неочікувано до вас завітали. Це надзвичайно смачно.

Необхідні продукти:

    • 200 грамів пісочного печива
    • пів склянки цукру
    • 80 грамів вершкового масла
    • пів склянки води
    • 80 грамів кокосової стружки
    • 80 грамів цукрової пудри
    • 2 столові ложки какао

Починаємо приготування:

    1. Печиво ламаємо на шматочки і кладемо в чашу подрібнювача. Подрібнюємо в крихту і додаємо какао. Все перемішуємо.
    2. У невелику каструлю наливаємо воду і цукор. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, проварюємо 2-3 хвилини і додаємо в суху суміш, перемішуємо до однорідної маси.
    3. У чашку кладемо вершкове масло, додаємо цукрову пудру і перемішуємо. Туди ж додаємо кокосову стружку і знову перемішуємо.
    4. На стіл кладемо шматочок харчової плівки і викладаємо шоколадну масу, розгортаємо її у вигляді прямокутника. Зверху викладаємо кокосову начинку і вирівнюємо качалкою.
    5. Отриману масу звертаємо в рулет і загортаємо в харчову плівку. Прибираємо в холодильник на кілька годин.
    6. Готовий рулет нарізаємо невеликими шматочками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: