Швидко й смачно: 5 рецептів на кефірі
Ділимося цікавими знахідками разом із ТМ «Галичина»
Пляшка кефіру й півбатона – студентська класика ще для наших батьків. Та роки йдуть, а його поживність і цінність залишається незмінною. Цей молочний продукт допоможе, якщо ти не встигаєш нормально харчуватися і втомився(-лась) вислуховувати від батьків, як погано нічого не їсти. Його не треба готувати, хоча він може стати одним з інгредієнтів страви, та й продається в кожному супермаркеті: швидкий, корисний і доступний перекус.
Кефір підійде тим, хто стежить за фігурою чи має негаразди зі шлунково-кишковим трактом. Білки й жири з його складу легко засвоюються, тож він допомагає притупити голод. «Кефірні» дні можуть допомогти скинути зайву вагу, та це не альтернатива щоденному здоровому харчуванню та фізкультурі, а доповнення до них. У столовій ложці цього напою – 150 мільярдів життєздатних бактерій. Уяви, як цей десант висаджується у втомленому шлунку й починає працювати на благо мікрофлори. Кефір корисний не тільки для шлунку: у цьому напої є фосфор, магній, кальцій і вітамін D, які допомагають кістковій тканині укріплюватись.
Кефір має особливий смак, який легко впізнати. Він може стати основою твоїх кулінарних цікавинок. Разом із ТМ «Галичина» ми зібрали 5 смачних рецептів, які підійдуть навіть тим, чиї кулінарні здібності зупинилися на рівні яєчні.
Ілюстратор: Оксана Ковчар