Смачні та хрусткі баклажани з начинкою – детальний рецепт

Смачні та хрусткі баклажани з начинкою – детальний рецепт

Поспішайте швидше на кухню, адже таких смачних баклажанів ви ще не їли! Це і закуска і гарнір в одній страві. Вони виходять приємні, хрусткі і з приємним сюрпризом всередині. Це абсолютно нова і не банальна страва. Готується дуже просто і швидко!

Необхідні продукти

  • 2 баклажана
  • 120 грам сиру «Моцарелла»
  • 2 ковбаски
  • 1 червоний перець
  • 3 пір’їнки зеленої цибулі
  • 2 курячих яйця
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

Починаємо процес приготування баклажанів

Баклажани промиваємо та нарізаємо кільцями приблизно по 1 см. У кожному кружечку вирізаємо серцевину. Вирізану частину відкладаємо в сторону.

М’якоть нарізаємо дрібними кубиками і кладемо в глибоку миску.

Ковбаски нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до баклажанів.

Червоний перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо зелену цибулю. Додаємо до решти продуктів.

Натираємо сир на дрібній тертці. Додаємо до овочів. Туди ж вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і перець за смаком, всипаємо борошно і все ретельно перемішуємо так, щоб всі інгредієнти ретельно перемішалися між собою.

У сковороду наливаємо рослинне олію і кладемо баклажани в один шар. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини. Додаємо в кружечки начинку і розрівнюємо. Накриваємо їх кришкою і готуємо 2 хвилини на середньому вогні.

Через відведений час баклажани перевертаємо і печемо ще 2 хвилини. А потім подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: