Готуватиму всю зиму, поки буряк не закінчиться: карколомна закуска до м’яса

Сьогодні готуємо закуску із буряка! Простий буряк прикрасить ваш стіл, рідні будуть у захваті.

Інгредієнти:

  • Буряк – 600 гр
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Оцет 9% – 2 ст.л.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія соняшникова – 60 мл
  • Кунжутні насіння

Приготування:

  1. Сирий буряк чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, додаємо одну чайну ложку солі, ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб буряк пустив сік.Готуватиму всю зиму, поки буряк не закінчиться: карколомна закуска до м'яса
  2. Приготуємо маринад. Нам знадобиться дві столові ложки цукру, дві столові ложки 9% оцту, одна чайна ложка меленого коріандру, половина чайної ложки чорного меленого перцю та два зубчики часнику натертих на дрібній тертці. Усі інгредієнти перемішуємо.Готуватиму всю зиму, поки буряк не закінчиться: карколомна закуска до м'яса
  3. Додаємо маринад у буряк і заливаємо зверху 60 мл гарячої соняшникової олії. Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на дві години.Готуватиму всю зиму, поки буряк не закінчиться: карколомна закуска до м'яса
  4. Посипаємо буряк смаженим кунжутним насінням. Подаємо таку закуску з буряка до м’яса. До речі якщо додати смажену цибулю в цю закуску, то вийде новий і цікавий смак! Готуватиму всю зиму, поки буряк не закінчиться: карколомна закуска до м'яса

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: