Декілька рецептів ніжного печива, яке швидко готується

  • Домашнє печиво - це відмінна альтернатива!
Декілька рецептів ніжного печива, яке швидко готується

Ви пам’ятаєте, що магазинна випічка печива – це дуже шкідливо? Але поласувати ним хочеться!

Домашнє печиво – це відмінна альтернатива! І хоч не всі славляться кулінарними талантами, ці п’ять рецептів зможе подужати будь-яка господиня. У них немає нічого складного!

Кокосові кульки

Ароматне кокосове печиво можна спекти до чаю, або навіть прикрасити ним святковий стіл. Використовувати для печива можна як солодку, так і не солодку кокосову стружку.

Інгредієнти:

  • 100 гр. борошна;
  • 200 гр. цукру;
  • 200 гр. кокосової стружки;
  • 2 яйця;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Процес приготування:

Яйця збиваються з цукром за допомогою блендера. Потім додається кокосова стружка і ретельно перемішується. Останніми засипаються борошно і розпушувач, тісто ретельно перемішується і відправляється в холодильник хвилин на тридцять.

Через півгодини ліпимо з тіста кокосові кульки і відправляємо їх у духовку на п’ятнадцять-двадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.

Печиво з яблуками

Для яблучного печива підійде будь-який сорт яблук.

Інгредієнти:

  • 100 гр. цукру;
  • 2 гр.ваніліну;
  • 4 яйця;
  • 500 гр. борошна;
  • 200 гр. маргарину або масла;
  • 10 гр. розпушувача;
  • 4 шт. яблук.

Процес приготування:

Яйця збиваються з ваніліном і цукром. Після додається маргарин і ретельно перемішується. Далі в суміш засипають борошно і розпушувач. Яблука очищаються від шкірки, подрібнюються і перемішуються з тістом.

З тіста формуються печеньки, які випікаються десять хвилин в розігрітій до двохсот градусів духовці. Все, печиво готово!

Вівсяне печиво

Це один з найпопулярніших видів домашнього печива.

Інгредієнти:

  • 100 гр. масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 стакан вівсяних пластівців;
  • 200 гр. борошна;
  • горіхи або сухофрукти – за бажанням.

Процес приготування:

Спершу слід розім’яти масло разом з цукром. Після збиваємо його міксером. Додаємо яйця, ретельно перемішуємо. Засипаємо вівсяні пластівці, горіхи і сухофрукти. Замішуємо ще раз і тоді додаємо борошно. З отриманого тіста робимо печиво і відправляємо на п’ятнадцять хвилин в духовку, попередньо розігріту до ста вісімдесяти градусів.

Молочні коржики

Інгредієнти:

  • 400 гр. борошна;
  • 200 гр. цукру;
  • 100 гр. масла;
  • 1 яйце;
  • 100 мл молока;
  • 1 ч. ложка розпушувача.

Процес приготування:

Спершу потрібно розтовкти цукор і масло. Потім додаємо яйце і молоко, висипаємо розпушувач, перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Потім з нього формуємо коржики і відправляємо на п’ятнадцять-двадцять хвилин у духовку. Піч повинна бути розігріта до двохсот градусів.

Бананове печиво

Якщо ви ще не пробували бананове печиво, то поспішайте його приготувати. Це напрочуд просто!

Інгредієнти:

  • 2 банана;
  • 1 склянку ” геркулеса;
  • горіхи і родзинки.

Процес приготування:

Банани розминаються з геркулесом, після додаються родзинки та горіхи. З отриманої маси розкочується лист і нарізається на ромби. Далі печиво печеться за стандартною схемою при температурі 180 градусів.

Тепер вам не знадобиться магазинне печиво!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: