Оригінальний рецепт: печериці з ніжною м’ясною начинкою під сирною “шапкою”
від Denzhyttya
28 Січня, 2020
- Ця страва може виступати як в якості закуски, так і основного блюда.
Обов’язково приготуйте нашу страва – фаршировані печериці з фаршем. Фарш може бути будь-яяким. Такі печериці виходять дуже красивими після приготування і дуже, дуже смачними.
Інгредієнти:
- шампіньйони – 10 шт.
- фарш – 200 гр.
- розмарин – 4 гілочки
- соєвий соус – 3 ст. л.
- майонез – 3 ст. л.
- тертий сир – 200 гр.
- зернова суміш – 1 ч. л.
- окріп – 1 склянка
- сіль, перец – за смаком
Спосіб приготування:
- Печериці помийте, виріжте ніжку і частину м’якоті.
- Ніжки грибів дуже дрібно наріжте і викладіть в миску. Додайте м’ясний фарш. Покладіть дрібно нарізаний розмарин. Влийте соєвий соус, додайте спеції, акуратно гарненько перемішайте.
- Нафаршируйте шапки печериць отриманим фаршем.
- Викладіть гриби в вогнетривке блюдо, змастіть м’ясо майонезом. Влийте в ємність окріп.
- Посипте гриби тертим сиром і зерновою сумішшю за смаком.
- Поставте форму з грибами в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте 35-40 хвилин.
Подайте гриби до столу. Приємного апетиту!
Джерело:
ukr.media