Торт з млинців зі згущеним молоком

  • Покроковий рецепт приготування млинцевого торта.
Торт з млинців зі згущеним молоком

Спеціально для ласунів млинцевий торт зі згущеним молоком.

Інгредієнти:

    • Молоко — 500 мл.
    • Борошно — 150-170 грам.
    • Сметана (20 % жирності) — 200 грамів.
    • Молоко згущене з цукром — 200 грамів.
    • Яйця — 4 шт.
    • Рослинна олія — 3-4 ст. л.
    • Цукор — 3-4 ст. л.
    • Тепла вода — 2-3 ст. л.
    • Какао — 1 ст. л.
    • Вершкове масло — 1 ст. л.
    • Сіль — 1/4 ч. л.

Приготування

    • У мисці змішати молоко і яйця.
    • Додати борошно, 2 ст. ложки цукру і сіль.
    • Добре перемішати віночком, додати 2-3 ст. ложки рослинної олії.
    • Випікати тонкі млинці на сковороді з двох сторін.
    • Скласти млинці стопкою і дати охолонути.
    • У мисці змішати сметану і згущене молоко.
    • На блюдо викласти млинець і промазати кремом, накрити млинцем і знову промазати, так поки не закінчаться млинці.
    • Верх млинцевого торта промазати кремом і прибрати в холодильник на пару годин.
    • У сотейнику змішати цукор, какао і вершкове масло.
    • Додати окріп і підігріваючи добре перемішати.
    • Полити млинцевий торт глазур’ю і прибрати на холод на 10-12 хвилин.
    • Наш смачний млинцевий торт зі згущеним молоком готовий. Можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: