Оригінальний салат «Прага» — прикрасить будь-який стіл

  • Це не просто закуска, а справжній делікатес.
Оригінальний салат «Прага» — прикрасить будь-який стіл

Інгредієнти:

    • 150 г чорносливу,
    • 300 г курячої грудки,
    • 100 г консервованого горошку,
    • 1 морква,
    • 2 курячих яйця,
    • 1 невелика головка ріпчастої цибулі,
    • 1 маринований огірочок,
    • майонез (смачніше з домашнім),
    • сіль і мелений перець за смаком.

Приготування:

    1. Варену курячу грудку нарізаємо кубиками.
    2. Розпарений чорнослив нарізаємо шматочками.
    3. Маринований огірок і цибулю нарізаємо кубиками.
    4. Варені яйця натираємо на грубій тертці.
    5. Варену моркву натираємо на грубій тертці.
    6. Викладаємо салат в салатницю шарами, промазуючи кожен шар, окрім верхнього, майонезом. Солимо і перчимо за смаком. 1 шар: половина порізаної грудки; 2 шар: маринований огірок і цибуля; 3 шар: натерті яйця; 4 шар: натерта морква; 5 шар: консервований горошок; 6 шар: інша порція грудки; 7 шар: порізаний чорнослив.
    7. Прикрашаємо за бажанням і даємо настоятися кілька годин.

Порада: цибулю краще використовувати мариновану, для цього необхідно взяти ½ склянки води, 1 чайну ложку солі, столову ложку цукру, 2 столові ложки оцту і залити отриманою рідиною цибулю, дати настоятися 15 хвилин, злити рідину і додати у страву.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: