Ніжний шоколадний торт з ароматним сирним кремом

  • Прекрасний варіант десерту для святкового столу, який зовсім нескладний у приготуванні.
Ніжний шоколадний торт з ароматним сирним кремом

Серед великої кількості шоколадних тортів цей відрізняється своєю ніжністю і ароматним кремом.

Складові:

    • Яйця – 3 шт
    • Цукор – 1.5 ст.л
    • Сметана – 1 стакан
    • Борошно – 2 стакани
    • Розпушувач для тіста – 2 ч.л
    • Вишня без кісточок – 200 грам
    • Какао-порошок – 3 ст.л

Для крему:

    • Сир – 500 грам
    • Сметана – 1 ст.л
    • Цукрова пудра – 2 ст.л

Спосіб приготування:

    • Яйця збити міксером до густої піни, додати цукор, какао.
    • Додати в тісто сметану, перемішати.
    • Розпушувач для тіста змішати з борошном, додати в тісто.
    • Обваляти вишню в борошні і виклади в тісто.
    • Виклади тісто в форму для випікання, постав випікатися при температурі 170 градусів на 45 хвилин.
    • Корж остудити, розрізати на три частини.
    • Сир збити блендером в однорідну масу, додати цукрову пудру, сметану і повторно збити.
    • На готові коржі виклади сирний крем, боки і верхівку торта також змастити кремом, потім посипати торт какао.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: