Пісочне печево , яке варто спробувати
від Denzhyttya
27 Травня, 2020
Це швидке печиво всього з трьох інгредієнтів! Я його люблю за швидкість приготування і мінімум інгредієнтів, а всі рідні обожнюють це печиво за легкий і прямо-таки повітряний смак!
А найголовніше, що його дуже багато виходить! Таке знаєте печиво це, як насіння, одне за одним в рот, краса!
Інгредієнти:
- Маргарин вершковий – 250 г
- Сметана 20% – 300 г
- Борошно пшеничне – 3 скл.
- Розпушувач тіста – 0.5 пакетика
Приготування:
- Маргарин кімнатної температури розімніть, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
- На півгодини поставте тісто в холодильник.
- Потім розгортаємо не дуже тонке тісто, чарочкою видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
- Запікати поки не стане злегка рум’яним при температурі 180-200 ° С.
- Виходить листкове солоденьке печиво. Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Це печиво справжнє поле для творчості.
Смачного!
Джерело:
poshepky.com
Позначки