Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами

Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами

Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно.

Інгредієнти

  • 300 г курячого філе
  • 250 г печериць
  • ½ скл. гречки
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 2 картоплини
  • 1 яйце
  • 2,5 л води
  • 3 ст. ложки борошна
  • 1 лавровий листок
  • петрушка, сіль

Приготування

  1. Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.
  2. Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
  3. Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії.
  4. Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.
  5. Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.
  6. Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
  7. В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
  8. Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
  9. Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
  10. Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: