Смачний торт «Пінчер» з чорносливом, на сметанному кремі

Смачний торт «Пінчер» з чорносливу, на сметанному кремі

Такий торт вам точно сподобається і стане вашою коронною стравою на святковому столі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • сметана – 200 г;
  • цукор – 180 г;
  • згущене молоко – 200 мл;
  • борошно – 250 г;
  • какао – 20 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Для начинки візьміть:

  • чорнослив – 190 г;
  • родзинки – 140 г;
  • горіхи волоські – 100 г.

Для крему потрібно:

  • сметана – 1 л;
  • пудра – 200 г.

Для глазурі необхідно:

  • шоколад темний – 160 г;
  • масло вершкове – 90 г.

Процес приготування

Яйця збиваємо до пишності, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до стійкої маси.

Вливаємо сметану і згущене молоко, збиваємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами додаємо в тісто і збиваємо.

Додаємо какао, збиваємо.

Форму застеляємо пергаментом, змащуємо його рослинною олією, виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, перевіряючи готовність шпажкою.

На шматочки ріжемо чорнослив, подрібнюємо горіхи але не дрібно.

Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо густий крем.

Бісквіт розрізаємо на 3 коржа.

Верхній корж ріжемо невеликими шматочками.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, потім посипаємо шматочками чорносливу, родзинками і горіхами.

Шматочки коржа вмочуємо в крем і викладаємо на верхній корж у вигляді шапочки.

Викладаємо зверху залишок крему, розподіляємо його по боках і відправляємо на 1 годину в холодильник.

Готуємо глазур, змішавши всі інгредієнти і нагрівши масу.

Поливаємо глазур’ю .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: