Торт з трьох інгредієнтів: без духовки і без печива
бюджетний рецепт торта, який виходить дуже м’яким, просоченим і ароматним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 380 г і трохи на розкачування;
- цукор – 200 г;
- розпушувач – 1 упаковка;
- сметана – 200 г.
Для крему необхідно:
- пудра цукрова – 200 г;
- сметана – 600 г.
Борошно просіваємо. Сметану змішуємо з цукром і збиваємо міксером або віночком. Додаємо ванільний цукор або екстракт за бажанням.
Всипаємо розпушувач в борошно і борошно всипаємо в сметанну масу і вимішуємо тісто. Робочу поверхню посипаємо борошном. Тісто ділимо на 7 частин і розкатуємо з них коржі.
Обсмажуємо коржі на сковороді. Тому вирізайте кола з тіста по діаметру своєї сковороди.
Обсмажуємо на середньому вогні по парі хвилин з обох сторін. Обрізки також обсмажуємо.
Сметану збиваємо з цукровою пудрою до густого стану на повільній швидкості міксера.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, потім обмазуємо його з усіх боків кремом.
Обрізки подрібнюємо до крихти і обсипаємо торт зверху і з боків.