Консервовані зелені помідори на зиму. Смачна закуска до будь-якого столу
від Denzhyttya
29 Вересня, 2020
Смак консервованих зелених помідорів знайомий багатьом ще з дитячого садочка. За цим рецептом томати виходять надзвичайно апетитними. Спробуйте й ви законсервувати помідори зараз, щоб потішити себе та рідних ними взимку.
Що знадобиться:
- зелені помідори — 3 кг.
- часник — 1 гол.
- петрушка — 1 пуч.
- кріп — 1 пуч.
- перець запашний горошок — 4 шт.
- лавровий лист — 2 шт.
- сіль .
- оцтова есенція — 0,5 ч. л.
- цукор.
Покроковий рецепт:
- Вимийте помідорі та розріжте їх навпіл до середини;
- Часник наріжте пластами й подрібніть кріп з петрушкою.
- В розріз помідорів покладіть часник з зеленню.
- Простерилізуйте банки. На дно покладіть кріп, перець, лавровий лист, а потім фаршировані помідори.
- Залийте наповнені банки окропом, закрийте стерильними кришками та залиште на 20 хвилин.
- Злийте воду. Додайте 2 ст. л. солі й 3 ст. л. цукру. на 1 літр, влийте оцет.
- Наповніть банки готовим розсолом і закрийте їх.
- Залиште банки перевернутими та загорнутими в ковдру на 12 годин, а потім залиште в прохолодному приміщенні.
Смакуйте на здоров’я!
Джерело:
cikavopro.com