Листковий салат з чорносливом «Нічка»
від Denzhyttya
29 Вересня, 2020
Любителям смачно поїсти присвячується!
Інгредієнти
- відварна куряча грудинка – близько 300 грам
- сира морква – 2 шт.
- часник (роздавлений)
- твердий сир – 150 грам
- солоний огірок – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 4 шт.
- відварені яйця – 2-3 шт.
- рослинна олія
- майонез
- чорнослив – 200 грам
Приготування
Салат викладається шарами:
- Перший шар: відварна куряча грудинка або свинина – дрібними кубиками близько 300 грам, промазати майонезом;
- Другий шар: сиру моркву потерти на крупній тертці, додати роздавлений часник і підсмажити на олії;
- Третій шар :розпарити в’ялений чорнослив, потім дрібно нарізати, промазати майонезом;
- Четвертий шар: натерти на крупній тертці твердий сир, промазати злегка майонезом;
- П’ятий шар :натерти на крупній тертці солоний огірок;
- Шостий шар: обсмажену цибулю,
- Сьомий шар: натерти на тертці 2-3 яйця, промазати майонезом.
Прикрасити можна зеленою цибулею.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru