Найсмачніше пісочне печиво
від Denzhyttya
13 Жовтня, 2020
Це печиво просто тане в роті, воно розсипається ледь торкнувшись . Без яєць і розпушувача.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 250 гр. (Кімнатної температури)
- Цукрова пудра – 0,5 склянки
- Масло рослинне (без запаху) – 1/3 склянки
- Крохмаль – 4 ст. ложки
- Борошно – 3,5 склянки
- Ванільний цукор – 1 пачка (10 гр.)
Приготування:
- У миску кладемо вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і рослинне масло.
- Збиваємо все добре міксером. Додаємо крохмаль, перемішуємо міксером Додаємо склянку борошна, перемішуємо міксером.
- Потім додаємо ще склянку борошна, але вже перемішуємо ложкою.
- Висипаємо на стіл 1 склянку борошна і викладаємо тісто. Вимішуємо руками до однорідного стану.
- Додаємо останні пів склянки борошна. І вимішуємо. Ділимо тісто на 3 частини.
- Кожну частину розкачати в ковбаску і розрізати ножем на шматочки. Викласти шматочки тіста на деко, застелене пергаментом.
- Випікати при 180 С до зарум’янювання (від 10 до 15 хвилин, залежить від духовки).
- Обвалюють печиво в цукровій пудрі. Печиво краще обсипати пудрою, поки воно гаряче.
Мммммм … це щось! Дуже смачне!
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru