Рецепт страви для стимуляції роботи підшлункової залози
Підшлункова залоза, без сумніву, є дуже важливим органом.
Поки вона не «заявить» про себе, ніхто не замислюється, в чому її функція. Вона виконує найвідповідальнішу роботу у всьому організмі: виробляє ферменти, які допомагають перетравлювати їжу.
Мало хто піклується про здоров’я підшлункової залози, поки вона сама про себе не заявить. Як тільки нас турбують болі та спазми, тоді ми одразу кидаємо всі справи й біжимо в аптеку за ліками.
Правда, не завжди таблетки та мікстури будуть ефективними. Сьогодні ми розповімо, як вилікувати підшлункову залозу народними засобами.
Народне лікування підшлункової залози
Як болить підшлункова (симптоми хвороби підшлункової залози):
- біль під правою лопаткою по обидва боки;
- тривала нудота;
- пронос;
- хворобливе газоутворення в животі і метеоризм.
Якщо ви відчули в себе всі ці ознаки, це може бути свідчення панкреатиту. Тому підшлункову залозу слід лікувати негайно!
Звичайні ліки з аптеки може і вирішать вашу проблему, але вони мають безліч протипоказань та побічних ефектів. Але ми знаємо методи, які вражають своєю ефективністю. Якщо дотримуватися рекомендацій, то можна вилікувати підшлункову залозу за 2 тижні.
Отже, змішайте по 1 столовій ложці ромашки й безсмертника, а потім помістіть їх в місткість й залийте склянкою окропу (200 мл). Настоювати суміш пів години, а потім процідити. Вживати двічі на день по пів склянки за пів години до їжі.
Ще одним цілющим методом є гречка, а точніше — гречане борошно. Потрібно перемолоти гречку в кавомолці й залити порошок кефіром (1 скл.). Настоювати засіб цілу ніч та вживати вранці замість сніданку.
Чудовим засобом лікування підшлункової залози є настій з лаврового листя. Потрібно залити 10 сухих листів лаврового листя 3 скл. окропу та настоювати протягом доби. Засіб приймається по 50 мл за 30 хвилин до їжі тричі на день
І наостанок ми приберегли найсмачніший і дієвий спосіб пожвавлення підшлункової залози за допомогою гарбуза і пшона. Мало хто знає, що просом (пшоном) можна лікувати гіпертонію, панкреатит, цукровий діабет, печінку, сечовий міхур, геморой і багато інших хвороб.
1 склянку пшона залийте 2 л води і варіть до повного розварювання крупи. На тертці в окрему посудину натріть гарбуз (близько 1 склянки). Додайте гарбуз до каші та проваріть ще 20 хвилин. В кінці додати ще 1 ст.л. соняшникової олії та їсти на вечерю. Курс лікування становить 3 тижні.
Але ми вас застерігаємо від будь-якого самолікування! Навіть якщо це народні засоби, а не лікарські препарати, необхідна консультація лікаря.
Вам була корисною ця інформація?