Голубці по-закарпатськи: не розвалюються, капуста м’яка, а начинка соковита

Ароматні та ніжні, соковиті голубці по-закарпатськи , вам точно сподобаються, і ви їх часто готуватимете.

Інгредієнти:

  • капуста, 1 качан
  • фарш, 800 г
  • рис 200 г
  • цибуля, 6 шт
  • морква, 1 шт
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • томатна паста, 2 ст.л
  • лавровий лист
  • вода

Приготування:

  1. Капусту відварюємо, знімаючи м’які листки. Щоб процес проходив швидше, перед відварюванням, вирізаємо середину і листи самі відвалюватимуться.Голубці по-закарпатськи: не розвалюються, капуста м'яка, а начинка соковита
  2. Рис відварюємо до напівготовності, охолоджуємо.
  3. Цибулю ріжемо , моркву натираємо на великій тертці і обсмажуємо овочі до готовності.
  4. Рис змішуємо з фаршем, овочами, сіллю, перцем, спеціями.Голубці по-закарпатськи: не розвалюються, капуста м'яка, а начинка соковита
  5. На кожному листі відрізаємо тверду середню жилу і формуємо голубці, викладаючи трохи фаршу, підвертаючи кінці.
  6. Укладаємо в каструлю, додаємо томатну пасту, вливаємо трохи води, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо від 20 хвилин, додавши за 5 хвилин до закінчення готування лавровий лист, зелень, перець.Голубці по-закарпатськи: не розвалюються, капуста м'яка, а начинка соковитаГолубці по-закарпатськи: не розвалюються, капуста м'яка, а начинка соковита

Голубці виходять дуже смачними, не розсипаються, відмінно підходять до різних гарнірів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: