Рулетики з печінки . Начинка може бути різною: смажені гриби, морква по-корейськи, сир із зеленню
Страви з субпродуктів на любителя, але якщо ти любиш смажену печінку з цибулею, то однозначно оціниш наш рецепт.
Рулет з печінки
Печінкові рулети на цей раз приготуємо на пательні. Для цього потрібно посмажити млинці з печінки та приготувати начинку. Рулети з ніжної курячої печінки виходять просто неймовірними, ця закуска зникне зі стола швидше за всіх інших.
Інгредієнти для млинців:
- 500 г курячої печінки
- 250 мл молока
- 150 г борошна
- 1 ріпчаста цибуля
- 3 яйця
- 35 мл рослинної олії
- 1 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. перцю
Інгредієнти для начинки:
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морква
- 150 г сиру
- 1 пучок кропу
- 300 г майонезу
- 5 зубчиків часнику
- сіль на свій смак
- перець на свій смак
Приготування:
1. Почисть цибулю і натріть на дрібній тертці моркву. На рослинній олії підсмажте цибулю, а через хвилину додайте в пательню моркву і обсмажуйте ще 1 хвилину.
2. За смаком посоліть та поперчіть цибулю з морквою і зніміть з вогню. Перекладіть овочі на серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир.
3. Сполосніть печінку в холодній воді . Подрібніть печінку і цибулю в м’ясорубці або в блендері.
4. До подрібненої печінки додайте олію, яйця, борошно та молоко. Потім посоліть та поперчіть суміш і перемішайте віночком до однорідності.
5. Змастіть пательню рослинною олією і гарненько розігрійте. Смажте млинці з печінки до золотистого кольору, старайтеся робити їх якомога тоншими.
6. Змішайте майонез з пропущеним через прес часником. Потім натріть на дрібній тертці сир і подрібніть кріп. Все перемішайте.
7. Намажте на млинець майонезну начинку і 2 ст. ложки підсмажених овочів.
8. Залишилося звернути рулети та розрізати на маленькі шматочки або навпіл. Рулет з курячої печінки готовий. Приємного смаку!
Такі закусочні рулети можна робити з будь-якою начинкою: з яйцями та зеленню, з сиром, можна навіть з омлетом. Ну так що, ти вже захотів ніжні рулети з пікантною начинкою?