Морквяний рулет з плавленим сиром і зеленню. Просто і смачно
від Denzhyttya
30 Жовтня, 2020
Смачний легкий повітряний морквяний рулет з ніжною сирною начинкою.
Готується така красива закуска легко швидко, продукти все абсолютно прості, а результат приголомшливий!
Продукти для морквяного рулету:
- морква 500 г
- яйця 4 шт.
- рослинне масло для смаження 4-5 ст.л.
- сіль за смаком
- зелень петрушки
Начинка:
- сир плавлений 2 шт. (можна взяти 200гр Філадельфії )
- сир твердий 80 г
- майонез 3 ст.л.
- цибуля зелена
Приготування:
- Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
- На сковорідку налити рослинне масло, викласти моркву і тушкувати на невеликому вогні під закритою кришкою до м’якості.
- Не забуваємо періодично помішувати моркву. Перекласти потім в миску і нехай охолоняє.
- Відокремити жовтки від білків. Збити білки в міцну піну.
- До охолодженої моркви додати жовтки і трохи подрібненої петрушки. Посолити і перемішати.
- Викласти до морквяної маси збиті білки і перемішати.
- На деко покласти пергамент і злегка змастити його олією.
- Викласти масу і розрівняти лопаткою.
- Випікати морквяний корж приблизно 15-20 хвилин температура 170 -180 градусів.
- Дістати корж з духовки і залишити його на 8-10 хвилин ще відпочити.
А поки корж охолоджується, приготуємо начинку. Заздалегідь заморозьте плавлені
сирки (приблизно 20 хвилин буде достатньо).
Приготування
- Натерти на крупній тертці твердий сир і плавлені сирки.
- Нарізати дрібно зелену цибулю. З’єднати, додати майонез і перемішати.
- На стіл покласти плівку (щоб плівка легко розмоталася, покладіть її на годину в морозилку).
- Дуже акуратно перевернути охолоджений корж на плівку.
- Зверху викласти начинку і акуратно розподілити її по поверхні коржа.
- Згорнути за допомогою плівки в рулет. Викласти рулет на дошку і відправити в холодильник на кілька годин, можна на ніч.
Джерело:
likecooking.ru