Шедевральний рецепт кексів
Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що ви можете дозволити собі з’їсти стільки кексів, скільки захочете.
Такий десерт стане коронним на вашій кухні! Ось що нам знадобиться:
Для основи:
- крихта з 14 великих солодких крекерів;
- 1/4 склянки цукру;
- 6 ст. л. розтопленого вершкового масла;
- 1/4 ч. л. солі.
Для начинки:
- 2 пачки сиру;
- 2 великих яйця;
- 1/4 склянки сметани;
- 1/4 склянки карамельного топінгу;
- 1/4 склянки цукру;
- 1 ч. л. ванілі;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1/4 ч. л. меленої кориці.
Для крихти:
- 2 яблука, очищених і нарізаних;
- 3/4 склянки коричневого цукру;
- 1/2 склянки борошна;
- 1/2 склянки звичайної вівсянки;
- 1/2 ч. л. меленої кориці;
- 1/4 ч. л. солі;
- пачка м’якого вершкового масла.
- збиті вершки для прикраси.
Що робити?
Розігрійте духовку до 165 ° С. Підготуйте форму (або формочки) для кексів. З наших інгредієнтів може вийти до 12 штук.
Основа: у великій мисці змішайте подрібнені крекери, розтоплене масло і дрібку солі, і перемішайте до однорідної маси.
Нанесіть основу на дно формочок і відкладіть.
Начинка: у великій мисці збийте сир до легкого і пухнастого стану, додайте яйця, сметану, карамельний топінг, цукор, ваніль, корицю і дрібку солі й збивайте до однорідності.
Налийте начинку, що вийшла, на основу.
Крихта: в середній мисці збийте масло, коричневий цукор, борошно, вівсянку, корицю і сіль. Розкидайте кілька кубиків нарізаних яблук на сирну начинку і посипте їх готовою вівсяною крихтою.
Випікайте близько 30 хвилин. Дайте чізкейкам охолонути, а потім покладіть їх у холодильник ще на 2 години.
Якщо є бажання можете прикрасити їх збитими вершками та додатковим карамельним топінгом.
Подивіться відео, щоб дізнатися більше про процес:
Смачного!