Якщо ви не любите гарбуз – значить, ви ще не пробували цей рецепт!

Немає нічого простішого, ніж приготувати гарбуз на сковороді. На це у вас піде близько 8-10 хвилин, не рахуючи часу на очищення і промивання овоча. Гарбузовий гарнір, створений таким чином, що його можна подати з будь-яким м’ясним блюдом, із запеченою або відвареною рибою.

При покупці овоча не соромтеся його понюхати — стиглі плоди виділяють дуже сильний солодкуватий аромат. Саме з таких і виходять соковиті страви. За бажанням ви можете заморозити частину гарбуза в морозилці, щоб мати його під рукою в потрібний момент.

Інгредієнти:

  • гарбуз очищений – 0,5 кілограма.
  • часник – 3 зубчики.сметана звичайна – 200 грамів (можна взяти як жирну, так і ні).
  • олія — 2 столові ложки.
  • вода – 30 мл.
  • кріп, петрушка.
  • перець паприка – половинка чайної ложки.
  • сіль, перець і інші спеції – на ваш смак.

Приготування:

  1. Наріжте гарбуз невеличкими кубиками. Ставимо сковороду на вогонь, додаємо олію та викладаємо туди наші кусочки гарбуза. Обсмажуємо їх на середньому вогні до утворення золотистої скоринки.
  2. Тепер готуємо соус: мілко нарізаємо зелень, видавлюємо часник та висипаємо всі ці інгредієнти в сметану. Додаємо спеції які перераховані вище. Ретельно все перемішуємо. Готовим соусом ми заливаємо попередньо обсмажені кубики гарбуза. Починаємо тушкувати на невеличкому вогні приблизно 5 хвилин.
  3. Далі нам потрібно влити в сковороду приблизно 30 мілілітрів води, добре посолити і ще раз все ретельно перемішати.Накриваємо сковороду кришечкою і тушкуємо ще приблизно 4-5 хвилини.
  4. Наша неймовірна страва готова! Надіюся, що вам та вашій родині сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: