Яскравий та новий салат “Олівія”, гідна заміна старим салатам.

Одного разу скуштувала  цей салатик, але внесла деякі зміни у приготуванні, ковбасу   замінила на куряче м’ясо, від цього цей салатик став більш легким та ароматнішим.

Інгредієнти:

  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Куряча грудинка (відварена, або запечена) – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Сіль та перець за смаком.
  • Консервована кукурудза – 1/2 б.

Приготування:

  1. Огірок миємо, відрізаємо хвостики та нарізаємо соломкою.
  2. Сир твердий  також ріжемо дрібною соломкою або кубиком, як вам до вподоби.
  3. Моркву тремо на терці для корейської моркви, та готуємо її як завжди, у мене була вже готова, тому це мені спростило завдання. Ось коротенько рецепт моркви по-корейськи (часник чавимо, додаємо до моркви, також потрібно додати половину ч. ложки солі, цукор, але ще не перемішуємо, тепер додаємо мелений перець, коріандр і вливаємо дві столові ложки оцту, олію потрібно розігріти у каструльці та полити поверх спецій, це потрібно для того, щоб від тепла спеції почали віддавати аромат, тепер все перемішуємо). Морква готова.
  4. Грудинку відварити у спеціях, охолодити та нарізати соломкою.
  5. У салатницю викладаємо нарізаний огірок, сир, моркву та курочку, кукурудзу та заправляємо майонезом. Після цього солимо та перчимо, щоб не пересолити, тому що у моркву вже давали ці спеції.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: