Яскравий та новий салат “Олівія”, гідна заміна старим салатам.
від Denzhyttya
4 Грудня, 2020
Одного разу скуштувала цей салатик, але внесла деякі зміни у приготуванні, ковбасу замінила на куряче м’ясо, від цього цей салатик став більш легким та ароматнішим.
Інгредієнти:
- Огірок свіжий – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Куряча грудинка (відварена, або запечена) – 1 шт.
- Майонез – 3 ст.л.
- Сіль та перець за смаком.
- Консервована кукурудза – 1/2 б.
Приготування:
- Огірок миємо, відрізаємо хвостики та нарізаємо соломкою.
- Сир твердий також ріжемо дрібною соломкою або кубиком, як вам до вподоби.
- Моркву тремо на терці для корейської моркви, та готуємо її як завжди, у мене була вже готова, тому це мені спростило завдання. Ось коротенько рецепт моркви по-корейськи (часник чавимо, додаємо до моркви, також потрібно додати половину ч. ложки солі, цукор, але ще не перемішуємо, тепер додаємо мелений перець, коріандр і вливаємо дві столові ложки оцту, олію потрібно розігріти у каструльці та полити поверх спецій, це потрібно для того, щоб від тепла спеції почали віддавати аромат, тепер все перемішуємо). Морква готова.
- Грудинку відварити у спеціях, охолодити та нарізати соломкою.
- У салатницю викладаємо нарізаний огірок, сир, моркву та курочку, кукурудзу та заправляємо майонезом. Після цього солимо та перчимо, щоб не пересолити, тому що у моркву вже давали ці спеції.
Смачного!