Салат «Іспанська ніч» на святковий стіл

Дуже легкий салат з консервованим тунцем, маринованими грибами, оливками і маслинами, зеленим салатом.
Інгредієнти:

  • перець солодкий – 1 шт;
  • консервований тунець – 1 банка;
  • гриби мариновані – 100 г;
  • оливки білі і чорні – по 100 г;
  • салат зелений – 100 г;
  • олія оливкова.

 Приготування

  1. Якщо у вас маленькі грибочки – залишаємо так, якщо великі – ріжемо шматочками.
  2. Частину салату рвемо руками, перець ріжемо кубиком.
  3. Рибу трохи подрібнюємо виделкою.
  4. Змішуємо всі інгредієнти і викладаємо на тарілку, накриту листям салату.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: