Торт «Золотий ключик»

Рецепт дуже соковитого і смачного бісквітного торта «Золотий ключик» з масляним кремом.

Використовуємо продукти, які присутні на кухні в кожної господині.

Інгредієнти:

для світлого коржа:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 125 гр.
  • Борошно – 125 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. Ложка

для шоколадного коржа:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 125 гр.
  • Борошно – 125 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. Ложка
  • Какао – 1 ст. ложка

для сиропу:

  • Цукор – 130 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Коньяк – 2 ст. ложки

для крему в торт:

  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Коньяк – 1 ст. ложка
  • ваніль

для декору:

  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Пудра цукрова – 150 гр.
  • Молоко згущене – 2 ст. ложки
  • Коньяк – 1 ч. Ложка
  • Какао – 1 ст. ложка
  • ваніль

Докладний рецепт приготування дивіться у відео-рецепті:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: