Смачна печеня з курячих сердечок та печериць, приготована у горщику

  • Від цієї печені просто неможливо відірватися.

Страва у горщику — це завжди відмінний смак та аромат. А ще такий спосіб приготування печені не потребує використання великої кількості жиру. Зробіть таку страву і ви обов’язково захочете приготувати її знову.

Інгредієнти:

  • курячі сердечка — 700 г
  • печериці — 450 г
  • сир твердий — 100 г
  • картопля — 3 шт
  • морква — 1 шт
  • вершки — 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста — 1 головка
  • крохмаль — 1 ст. л
  • спеції
  • сіль

Приготування:

  1. Курячі сердечка промити та почистити, трохи обсмажити та розкласти по горщиках. Картоплю почистити та нарізати на шматочки. Обсмажити нашатковану цибулю, моркву та печериці, додати до сердечок.
  2. Додати підготовану картоплю. У миску вилити вершки, додати за смаком сіль і спеції, вмішати крохмаль. Отриману суміш розлити по горщиках. Сир натерти на тертці.
  3. Посипати ним страву і готувати під закритою кришкою протягом 30 хвилин при 180 градусах. За 5 хвилин до готовності кришку зняти. Печеня з сердечок та печериць у горщику готова.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: